Col·laboracions

Logo Esperanzah
Ecosistema del Esperanzah

Caigo està present dins de l’ecosistema del festival Esperanzah. Esperanzah! és un festival de músiques del món que té la intenció de generar i difondre la cultura, a través d'un espai de reflexió, un espai per la transformació social del món i un espai amb música i activitats per a totes les edats, gèneres i condicions.

La cooperativa que es crea al voltant del festival està recolzada per artistes com el grup Txarango, el cantant Natxo Tarrés (Gossos), el grup ZOO, el cantant Alfred Garcia o Amparo Sánchez, entre d’altres. També per associacions i empreses com la promotora TEMproductions (organitzadora del Festival Empúries i organitzadora de Músiques Sensibles), la promotora SunMusic (organitzadora del Festival Canet Rock d’entre altres), Pallassos en Rebeldia, la fundació Roca Galés o Arç Cooperativa.

A l’ecosistema del festival hi ha un conjunt d’empreses, que des de un punt de vista social solidari, col·laboren entre elles per crear una societat més justa i col·laborativa.

Caigo es troba dins de l’ecosistema com l’eina que facilitarà la promoció dels seus esdeveniments i actes. A més que facilitarà el contacte entre els artistes i ajudarà en la difusió de la cultura i la transformació social.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Escriu-nos a info@caigo.es