Coneix qui som

Què és Caigo?

Caigo és una plataforma col·laborativa d’esdeveniments, on podràs trobar tots allò que fan al teu voltant. Volem que la cultura de la ciutat - i regió - sigui visible i fàcil de trobar per a totes les persones.

Ara mateix, sigui l’hora que sigui, probablement fan un esdeveniment que ens interessa, i no ens hem assabentat. Anar-hi ens podria donar oportunitats, com per exemple fer nous contactes, nous amics o nous clients; o simplement gaudir d’una nova experiència.

Hi ha una falta de comunicació entre els organitzadors d’esdeveniments i els assistents, en un moment on la tecnologia actual permet solucionar aquest problema. Estem al segle XXI i seguim penjant cartells a les parets.

Caigo és un directori geolocalitzat d’esdeveniments on pots saber què fan al teu voltant i pots filtrar-ho segons els teus interessos, a la vegada que permet als organitzadors d’esdeveniments i artistes difondre allò que fan.

A més a més, gràcies a les avaluacions, els artistes tenen una eina que els permet posar en valor la seva feina i augmentar la seva visibilitat (empoderar-se), a la vegada que els usuaris poden comparar entre esdeveniments i escollir d’una manera més eficient.

Missió


Reunir a través de la tecnologia tots els esdeveniments que fan en una sola plataforma, facilitant a la societat la difusió i l’accés a la cultura, per tal de crear una societat més activa i inquieta, alhora que apropem les diferents comunitats i cultures gràcies a les experiències locals.

Entenem per esdeveniments aquells espais (físics i temporals) on podem compartir i intercanviar coneixements, cultures i experiències per avançar com a societat.

Visió


Ser l’eina d’accés de la població a la cultura i l’entreteniment, proporcionant a través d’ella diversió, coneixement i experiències úniques als nostres usuaris.

Valors


Cooperar, innovar i fomentar la promoció i difusió cultural.

Cooperar: Establir relacions amb artistes i els elements culturals per ajudar a la promoció dels mateixos i crear sinergies en els diferents territoris.

Innovar: Crear una plataforma única i innovadora on es facilita la integració de tots els esdeveniments. Deixem de banda els antics sistemes de promoció establerts (cartelleria i xarxes socials) per crear un nou sistema més eficient.

Fomentar: Establir enllaços que facilitin la creació i difusió d’esdeveniments, entre els artistes, organitzadors i locals.